Куртоа застана зад Родри

Вратарят на Реал Мадрид Тибо Куртоа подкрепи предупреждението на Родриго Ернандес, че футболистите може да са близо до стачка заради броя на мачовете, които им се налага да играят.

По време на последната пресконференция полузащитникът на Манчестър Сити заяви, че стачка на играчите е „близо“ заради натоварения списък с мачове.

През този сезон и Реал, и Сити се състезават в обновената Шампионска лига, а също така ще участват в новото Световно клубно първенство на ФИФА в САЩ през следващото лято, което може да доведе до изиграването на общо над 70 двубоя от двата отбора през тази кампания.

„Родри е прав. Има много мачове. Един фен иска да види най-доброто, а ние трябва да намерим баланс, има твърде много мачове, а и има повече контузии. С Лигата на нациите, Световното клубно първенство, мачовете се добавят. Хората казват, че печелим много пари, че не можем да се оплакваме, и това е вярно, но трябва да намерим баланс, защото най-добрите не винаги ще могат да играят“, добави белгиецът.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели