Реал Мадрид дава иконичен номер на Винисиус

Иконичният номер седем в Реал Мадрид ще бъде носен от бразилската перла на тима Винисиус от следващата кампания, съобщава местната преса. Това стана ясно минути след обявяването на първото лятно попълнение на отбора Фран Гарсия, който взима номер 20, който до този момент бе носен именно от крилото.

До този момент седмицата бе на гърба на Еден Азар, но преди дни белгиецът разтрогна договора си с “лос бланкос”. Той така и не успя да върне блясъка на един от най-емблематичните номера в историята на Реал Мадрид, каквато бе идеята с привличането му от Челси за 115 милиона евро. Този знаменит иначе номер е бил носен през годините от играчи като Кристиано Роналдо, Раул и Емилио Бутрагеньо.

Напускането на Марко Асенсио пък ще освободи още един от важните номер, а именно 11. Очакванията са той да бъде взет от Родриго или завръщащия се от Милан Браим Диас, но испанската преса твърди, че почти сигурно ще бъде даден на бразилеца. Остава отворен въпроса кой ще вземе номер 9, който бе освободен от Карим Бензема, който премина в Саудитска Арабаия преди дни. Не е ясно дали шефовете на „Сантиаго Бернабеу“ няма да предпочетат да го оставят свободен за следващия сезон и да го запазят за евентуалното, но очаквано привличане на Килиан Мбапе през следващото лято. Също така не е ясно кой номер ще получи от ръководството Джуд Белингам, който се очаква съвсем скоро също да бъде представен като официално ново попълнение на Джуд Белингам.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Сподели